Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Jaume Padrós, reescollit president del Col·legi de Metges de Barcelona

ACN Barcelona.-L’actual president del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), Jaume Padrós, ha estat reescollit per presidir la institució durant els pròxims quatre anys amb una junta parcialment renovada. La […]

Avatar
Agències 29/07/2021

ACN Barcelona.-L’actual president del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), Jaume Padrós, ha estat reescollit per presidir la institució durant els pròxims quatre anys amb una junta parcialment renovada. La seva candidatura ha resultat guanyadora de les eleccions en ser l’única que s’ha presentat dins del termini establert, que ha finalitzat aquest migdia. La Junta de Govern està formada per vint professionals (nou dels quals són noves incorporacions) i de l’Assemblea de Compromissaris, integrada per 300 delegats i delegades electes. Padrós ha assegurat que vol “enfortir” el projecte engegat per l’anterior equip.

Així, ha afegit que el seu equip assumeix el mandat amb un programa que conté “prop d’un centenar de propostes concretes” generades des de la pròpia professió i que té entre les seves prioritats “la transformació del sistema sanitari”. Un objectiu que vol aconseguir a través de la millora de les condicions dels metges i metgesses, del lideratge clínic, de la participació dels professionals en els òrgans de govern i, especialment, de la dignificació de l’exercici i de la cura de l’estat psicoemocional de les persones col·legiades. La nova Junta de Govern està integrada per Jaume Padrós com a president, Elvira Bisbe com a vicepresidenta primera, Jaume Sellarès com a vicepresident segon, Gustavo Tolchinsky com a secretari, Lluís Esteve com a tresorer, i Sònia Miravet com a vicesecretària.