Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

ISE manté la fira presencial a Barcelona pel juny però admet que serà amb “menys participants”

ACN Barcelona.-Els organitzadors de l’Integrated Systems (ISE) mantenen la fira presencial a Barcelona entre l’1 i el 4 de juny però admeten que hi haurà “un volum més baix de […]

Avatar
Agències 01/03/2021

ACN Barcelona.-Els organitzadors de l’Integrated Systems (ISE) mantenen la fira presencial a Barcelona entre l’1 i el 4 de juny però admeten que hi haurà “un volum més baix de participants que en anys anteriors”. En una carta a les empreses exhibidores, el director general de la fira, Mike Blackman, veu una “tendència positiva” en l’evolució de la pandèmia a Europa per la reducció dels casos i l’increment de les vacunes. “Anticipem una situació que farà possible organitzar un esdeveniment presencial a Barcelona”, afirma. Tot i això, ISE ofereix als exhibidors cancel·lar sense penalització la seva presència a la fira abans del dia 5 de març, i anticipa que organitzarà un “robust” contingut digital i actes “regionals” a Alemanya, Holanda i el Regne Unit.

Mike Blackman ja va assegurar fa unes setmanes que els organitzadors de l’ISE decidirien l’1 de març si hi havia les condicions per mantenir l’esdeveniment de forma presencial o no. Coincidint amb aquesta data, el director del congrés a escrit als exhibidors confirmant la seva intenció de ser a Barcelona en els dates previstes i de forma presencial. A l’escrit als exhibidors, Blackman indica que està “revisant totes les opcions” i que vol escoltar la indústria per oferir un congrés a Barcelona “per a tots els que volen formar-ne part”. En una entrevista amb l’ACN, Blackman va avançar que estudien fer tests d’antígens a tots els participants a la fira, entre d’altres mesures. “Reconeixem que no tots els membres de la nostra comunitat estan en la mateixa situació quan plantegem viatjar fins a Barcelona”, admet el director general de la fira. En aquest sentit, ofereix als que no puguin ser presencialment a la capital catalana un “robust programa digital amb continguts únics que només es podran trobar a ISE”. A més, Blackman indica que estan estudiant fer actes pels mercats locals d’Alemanya, Holanda i el Regne Unit “fent viatjar a l’ISE per als que no poden anar fins a Barcelona”. Flexibilitat en les condicionsLa fira es farà a Barcelona “sí o sí”, apunten fonts de l’organització, però tot i així l’ISE ofereix flexibilitat als exhibidors que vulguin cancel·lar la seva participació. En aquest sentit, les empreses poden anul·lar la reserva a l’ISE abans del 5 de març, aquest divendres, sense penalitzacions, i també es poden reduir els espais si una companyia creu que va reservar més del que realment necessitarà.Les que ja han pagat tota o part de la reserva i finalment no podran anar a Barcelona, poden optar a recuperar els diners o utilitzar-los de cara a la participació en altres actes d’ISE el 2021 o com a dipòsit per l’ISE 2022. Així mateix, totes les empreses que continuïn participant a la fira presencial a Barcelona rebran el doble de punts en el sistema del congrés que serveix per marcar el rànquing de companyies participants.