Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

ISE i Avixa anuncien una fira de dos dies a Barcelona per acostar la indústria audiovisual als clients finals

ACN Barcelona.-Integrated Systems Europe (ISE) i Avixa han anunciat aquest dimecres la celebració d”AV Experience Zone’, una fira de dos dies en el marc de l’ISE i que busca acostar […]

Avatar
Agències 05/05/2021

ACN Barcelona.-Integrated Systems Europe (ISE) i Avixa han anunciat aquest dimecres la celebració d”AV Experience Zone’, una fira de dos dies en el marc de l’ISE i que busca acostar els clients finals de l’Estat a la indústria audiovisual i amb les empreses d’integració. La fira tindrà lloc l’1 i el 2 de juny i els assistents podran assistir a les presentacions de casos reals, panells, actes de ‘networking’, testimonis de clients i xerrades sobre noves tendències. Entre els àmbits que es tractaran, destaca la senyalització digital, les comunicacions unificades, la virtualització dels esdeveniments, les noves tecnologies per a l’educació i la formació remota, a més d’innovacions tecnològics per a diferents sectors.

En la programació prevista, hi haurà un lloc destacat per a les comunicacions unificades i les noves plataformes dirigides per facilitar el treball col·laboratiu i reforçar la productivitat en diverses ubicacions i països, segons han explicat els organitzadors en un comunicat. En les conferències sobre Retail i Hospitality es debatrà sobre la necessària transformació digital en aquest sectors, on la tecnologia audiovisual “hi juga un paper fonamental”.”Els professionals que treballen en sectors com el Retail, Corporate, Educació i Hospitality podran conèixer la indústria audiovisual i veure una infinitat de possibilitats que la tecnologia audiovisual ofereix per als seus negocis”, assenyala el director executiu de l’ISE, Mike Blackman. L’ISE tindrà lloc aquest any, el primer a Barcelona, en un format més reduït arran de la pandèmia i espera recuperar l seu format habitual al febrer del 2022. Per la seva banda, el director de projectes Yoav Slimobich, subratlla com les aplicacions audiovisuals “envolten” i “Influeixen” en la vida quotidiana. “D’aquí la importància d’aquest esdeveniment per als clients finals, que han de tenir clar com dotar els seus negocis d’avantatges competitius”, afegeix.D’altra banda, la fira estarà oberta a estudiants de telecomunicacions i FP en Producció d’Audiovisuals i Espectacles abans que comenci el programa oficial perquè puguin conèixer de primera mà la indústria audiovisual i entrin en contracte amb les empreses del sector.