Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

Isaki Lacuesta dirigirà una pel·lícula sobre l’atemptat jihadista a la sala Bataclan de París del 2015

ACN Barcelona.-El cineasta Isaki Lacuesta dirigirà una pel·lícula sobre l’atemptat jihadista a la sala de concerts Bataclan de París, que va tenir lloc a mitjans de novembre de 2015, segons […]

Agències 09/11/2020

ACN Barcelona.-El cineasta Isaki Lacuesta dirigirà una pel·lícula sobre l’atemptat jihadista a la sala de concerts Bataclan de París, que va tenir lloc a mitjans de novembre de 2015, segons ha explicat ‘Variety’. El film es titularà ‘Un año, una noche’ i firmen el guió Fran Araújo, Isa Campo e Isaki Lacuesta. La pel·lícula estarà inspirada en el llibre autobiogràfic escrit per Ramon González, ‘Paz, amor y death metal’, qui va sobreviure a l’atac d’aquella nit. Un dels seus protagonistes serà l’actor argentí Nahuel Pérez Biscayart, protagonista de ‘120 latidos por minuto’, film amb el qual va guanyar un premi César de l’acadèmia francesa.

En aquesta producció hispanofrancesa hi participen la companyia espanyola Bambú Produccions, La Termita Films, d’Isaki Lacuesta i la francesa Noodles Production. També hi participa la distribuïdora StudioCanal.