Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Investiguen si una parella de Tàrrega hauria maltractat el seu nadó d’un mes, ingressat en estat greu a Barcelona

ACN Tàrrega.-Un nadó de només un mes està ingressat en estat greu a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, segons ha avançat TV3 i ha pogut confirmar l’ACN. Els […]

Agències 11/11/2020

ACN Tàrrega.-Un nadó de només un mes està ingressat en estat greu a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, segons ha avançat TV3 i ha pogut confirmar l’ACN. Els Mossos d’Esquadra investiguen si els pares, veïns de Tàrrega i de nacionalitat romanesa, hi estarien implicats i intenten aclarir si es tracta d’un cas de maltractament, negligència o accident. Fins que no s’aclareixin els fets, Infància s’ha fet càrrec de la tutela del menor. Està previst que la parella, que no està detinguda, passi demà dijous a disposició judicial a Cervera. Els fets van passar el 5 de novembre. El nen va ser traslladat a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, que va alertar els Mossos el dia 6. A causa de la gravetat del seu estat, el nadó va ser traslladat a Barcelona.

(S’afegeix informació en relació a les declaracions previstes als Jutjats de Cervera, segons ha informat el TSJC)El TSJC ha informat que la mare del nadó declararà dijous als Jutjats de Cervera en qualitat d’investigada, mentre que el pare ho farà en qualitat de testimoni, entre d’altres.