Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Investigats cinc veïns de Barcelona per l’apropiació indeguda de diversos semiremolcs

ACN Barcelona.-La Guàrdia Civil d’Osca investiga cinc veïns de Barcelona i dues empreses per un delicte d’apropiació indeguda. Els investigats, home d’entre 35 i 52 anys, s’haurien apropiat de diversos […]

Avatar
Agències 05/07/2021

ACN Barcelona.-La Guàrdia Civil d’Osca investiga cinc veïns de Barcelona i dues empreses per un delicte d’apropiació indeguda. Els investigats, home d’entre 35 i 52 anys, s’haurien apropiat de diversos semiremolcs que havien estat sostrets el 2018 a una empresa de logística que havia cessat l’activitat i es trobava en concurs de creditors. El 27 de maig passat una patrulla de trànsit de la Guàrdia Civil de Fraga va identificar el conductor d’un tractocamió amb semiremolc i va corroborar que el semiremolc era un dels sostrets des del 2018, quan va desaparèixer de la nau on es trobava. Les perquisicions fetes per la Guàrdia Civil han determinat que un dels semiremolcs estava sent llogat indegudament per un taller de reparació a altres transportistes.

En total la Guàrdia Civil ha aconseguit localitzar quatre dels semiremolcs robats a Barcelona, Segovia i Valencia fa tres anys i ha investigat l’amo del taller i quatre transportistes. Els quatre semiremolcs, valorats en uns 45.000 euros, s’han recuperat. Les diligències policials s’han lliurat al Jutjat d’Instrucció número u de Fraga i els investigats resten a l’espera de ser citats per la justícia. El robatori dels semiremolcsEl robatori dels semiremolcs es remunta al febrer del 2018. Una empresa de transport de paqueteria a nivell nacional va cessar l’activitat i va entrar en concurs de creditors, fet que va afectar més de 700 transportistes que treballaven habitualment amb l’empresa. En aquest context, diversos semiremolcs van desaparèixer de la nau on eren guardats, fins ara que se n’han localitzat quatre.