Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - Edició 1185
La República

Inund’ART celebra aquest cap de setmana una versió “reduïda” del festival i ajorna les ‘performances’ a l’aire lliure

ACN Girona.-Inund’ART celebra aquest cap de setmana una versió “reduïda” del certamen arran de les noves restriccions per la covid-19. El festival, que ja va ajornar la seva 15a edició […]

Avatar
Agències 16/10/2020

ACN Girona.-Inund’ART celebra aquest cap de setmana una versió “reduïda” del certamen arran de les noves restriccions per la covid-19. El festival, que ja va ajornar la seva 15a edició prevista pel mes de juny, només podrà celebrar les activitats interiors i haurà de posposar les ‘performances’, recorreguts sensitius i instal•lacions programades. Per aquest cap de setmana, hi ha dos recorreguts sensitius previstos en espais a l’interior. Un d’ells a la Sala Carbonera del Museu d’Història de Girona i un altre a l’Espai de Sant Nicolau (Bòlit). La programació d’aquest cap de setmana es completa amb l’exposició Isohipsa, topografia del moviment, d’Èlia Teisse, que es pot veure a la Fundació Valvi.

Les entrades s’han de comprar anticipadament a través del web del festival. Els promotors de l’esdeveniment es comprometen a reprogramar en els propers mesos les propostes artístiques que s’han hagut d’ajornar de nou.