Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Intervenen 78 ocells fringíl·lids en un bar d’Ivars d’Urgell

ACN Ivars d’Urgell.-Els Agents Rurals, en col·laboració els Mossos d’Esquadra, van intervenir dimecres 78 ocells fringíl·lids en un bar d’Ivars d’Urgell (Pla d’Urgell), en una actuació contra el tràfic il·legal […]

Avatar
Agències 18/06/2021

ACN Ivars d’Urgell.-Els Agents Rurals, en col·laboració els Mossos d’Esquadra, van intervenir dimecres 78 ocells fringíl·lids en un bar d’Ivars d’Urgell (Pla d’Urgell), en una actuació contra el tràfic il·legal d’espècies cantores i la tinença i exhibició pública d’aquestes. Els Agents Rurals havien rebut nombroses queixes pel gran volum d’ocells protegits que s’exhibien a l’establiment. L’operatiu va comptar amb la intervenció d’onze agents, que van localitzar a dins del bar diferents exemplars de cadernera, passerell, pinça i verdum, la gran majoria il·legals. A més, els agents van poder acreditar la seva exhibició pública al local, cosa totalment prohibida segons la normativa vigent.

En total, es van aixecar dotze denúncies administratives, sis per infringir la normativa d’espècies protegides i sis per infringir la normativa de seguretat pública.