Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Intervenen 6.000 euros en una partida il·legal de pòquer a Segur de Calafell

ACN Calafell.-Els Mossos d’Esquadra han denunciat set persones per una partida il·legal de pòquer a Segur de Calafell (Baix Penedès), en la que van intervenir 6.000 euros. Segons explica el […]

Avatar
Agències 30/05/2021

ACN Calafell.-Els Mossos d’Esquadra han denunciat set persones per una partida il·legal de pòquer a Segur de Calafell (Baix Penedès), en la que van intervenir 6.000 euros. Segons explica el cos policial a principis de mes van ser coneixedors de la celebració de timbes de pòquer il·legals. Després de setmanes de gestions, dimecres van irrompre a les dependències d’un club esportiu de Segur de Calafell, on van localitzar una partida il·legal. Hi participaven set persones, sis jugadors i un crupier. A més, un d’ells era l’organitzador i responsable de l’establiment. Els agents van intervenir baralles de cartes de pòquer, nombroses fitxes de joc valorades en més de 6.000 euros al canvi, una taula professional de pòquer i 520 euros en efectiu.

Els set implicats van quedar denunciats d’acord amb la llei reguladora del Règim Sancionador en Matèria de Joc de Catalunya. L’organitzador va ser denunciat per una infracció molt greu, per la qual cosa la multa podria arribar als 600.000 euros. La resta de jugadors van ser denunciats per una infracció greu de la llei, amb sancions que podria ascendir fins als 30.000 euros.