Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Interromput el servei a la L5 de metro entre La Sagrera i Maragall per una incidència tècnica

ACN Barcelona.-El servei de metro a la Línia 5 es troba interromput com a conseqüència d’una incidència tècnica que impedeix la circulació de trens per l’aparell de via de Congrés, […]

Avatar
Agències 27/06/2019

ACN Barcelona.-El servei de metro a la Línia 5 es troba interromput com a conseqüència d’una incidència tècnica que impedeix la circulació de trens per l’aparell de via de Congrés, segons ha informat TMB. Durant les tasques nocturnes s’ha incendiat un vehicle de manteniment i el foc ha afectat la catenària, el cablejat i les telecomunicacions de l’estació, sense causar danys personals. S’ha aconseguit la recuperació parcial de la infraestructura però no s’ha pogut iniciar el servei amb normalitat a les cinc del matí. Per això, s’ha establert el funcionament parcial de la línia en dos sectors: de Cornellà Centre a La Sagrera i de Maragall a Vall d’Hebron; i el tram entre Maragall i Sagrera es fa amb un servei especial d’autobús.

A més, els usuaris poden fer servir els autobusos regulars de TMB per fer el trajecte entre les estacions afectades. En concret, el V27, així com optar per les connexions amb altres línies de metro: la 4 a Maragall i la 1, la 5, la 9 Nord i la 10 Nord a Sagrera. La incidència s’està comunicant als usuaris a través de la megafonia, els indicadors lluminosos, l’aplicació de TMB, el web corporatiu, les xarxes socials i amb personal a les estacions. El personal tècnic de Metro treballa en la resolució de la incidència.