Dijous, 9 de febrer de 2023 - Edició 1659
La República

Interior suspèn temporalment 4 mossos que van participar en un enfrontament amb veïns a Ciutat Vella

ACN Barcelona – El Departament d’Interior ha suspès de funcions temporalment 4 mossos d’Esquadra que van participar en un enfrontament amb veïns de Ciutat Vella el passat mes d’octubre mentre […]

Agències 08/12/2022

ACN Barcelona – El Departament d’Interior ha suspès de funcions temporalment 4 mossos d’Esquadra que van participar en un enfrontament amb veïns de Ciutat Vella el passat mes d’octubre mentre anaven de paisà. A tres més els ha traslladat d’unitat i als altres tres els ha tancat l’expedient disciplinari obert sense mesures associades. Fonts d’Interior han recordat a l’ACN que aquest cas es troba judicialitzat a instàncies de la Divisió d’Afers Interns del cos. La Direcció General de la Policia va obrir una investigació després de fer-se públic que un grup d’agents fora de servei s’havien enfrontat a veïns del carrer d’en Roig utilitzant les seves defenses. Segons ells, una parella els va tirar objectes, així com aigua i lleixiu.

El director general de la Policia, Pere Ferrer, va signar dimecres la resolució dels expedients disciplinaris, que s’aplicaran fins que el jutge resolgui.