Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Interior proposa que les entitats municipalistes s’incorporin al Procicat

ACN Barcelona.-El Departament d’Interior proposarà que el consell assessor del Procicatintegri representants de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i de la Federació de Municipis de Catalunya, en reunions mensuals […]

Avatar
Agències 28/01/2021

ACN Barcelona.-El Departament d’Interior proposarà que el consell assessor del Procicatintegri representants de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i de la Federació de Municipis de Catalunya, en reunions mensuals que han de servir per reforçar la coordinació del Procicat amb el món local. El consell assessor dona suport al comitè de direcció del Procicat, format per la consellera de Salut, Alba Vergés, i el d’Interior, Miquel Sàmper, alhora de prendre decisions i valorar les propostes del comitè tècnic.

El Procicat, que en breu farà un any que manté una activitat diària i és el pla d’emergències que coordina l’estructura que gestiona l’emergència, ja disposa de presència d’enllaços amb els ens locals i s’efectuen reunions territorials de forma setmanal per part de les Delegacions del Govern. Amb la incorporació de l’ACM i de la FMC es pretén reforçar-la operativament i institucionalment.