Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Interior i l’Ajuntament de Terrassa acorden augmentar la presència policial a la ciutat

ACN Terrassa.-El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, han acordat aquest dimarts augmentar la presència policial a la ciutat. En concrets s’implementarà un dispositiu d’actuació […]

Avatar
Agències 07/07/2021

ACN Terrassa.-El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, han acordat aquest dimarts augmentar la presència policial a la ciutat. En concrets s’implementarà un dispositiu d’actuació conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal. El desplegament s’iniciarà aquest divendres i té com a objectiu evitar que es produeixin casos d’agressions, baralles i robatoris amb força, així com generar sensació de seguretat al conjunt de la ciutadania. Per fer-ho es farà visible la presència permanent de cossos de seguretat als carrers de la ciutat, en especial a les zones on s’acostumen a produir concentracions de persones als vespres i a les nits.

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, s’ha emplaçat a “seguir explorant vies de col·laboració conjuntes” entre les dues administracions per “enfortir els nivells de seguretat a la ciutat”.Ballart ha pogut “exposar” al conseller la “preocupació municipal davant les situacions d’inseguretat que ens transmet la ciutadania”.En relació als casos que s’han produït aquest cap de setmana a la ciutat, Ballart ha demanat als responsables d’Interior que “s’agililitzin al màxim” les investigacions obertes i “es puguin detenir quan abans millor els autors de les agressions”.