Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Interior activa un web sobre incendis forestals

ACN Barcelona – El Departament d’Interior ha posat en marxa aquest dijous un nou web específic sobre incendis forestals, interior.gencat.cat/ca/incendis-forestals. La pàgina recull la informació de les diferents unitats del […]

Agències 28/07/2022

ACN Barcelona – El Departament d’Interior ha posat en marxa aquest dijous un nou web específic sobre incendis forestals, interior.gencat.cat/ca/incendis-forestals. La pàgina recull la informació de les diferents unitats del departament com la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, la Direcció General de Protecció Civil, el CAT112, la Direcció General dels Agents Rurals i el Servei Català de Trànsit. Segons indica Interior, s’hi pot trobar tot tipus d’informació relacionada amb els incendis com els mapes de risc i del Pla Alfa, que estableixen el nivell de risc, el grau de mobilització dels efectius i la realització de les determinades actuacions preventives així com el mapa amb les incidències viàries.

L’objectiu del nou web és posar a disposició de la ciutadania el màxim d’informació de manera que en cas de declarar-se un incendi forestal, puguin trobar-la de manera àgil i ràpida. S’hi podrà trobar informació dels incendis que hi hagi actius en cada moment, consells d’autoprotecció o restriccions, entre d’altres.

El nou web recull també l’actualitat de les xarxes socials d’Interior així com totes les notícies del Departament relacionades amb els incendis, a més d’informació d’anàlisi i seguiment d’un foc, dades històriques, publicacions tècniques i normativa.