Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Intercepten prop de 10.000 plantes de marihuana en una zona dels Ports d’Horta de Sant Joan

ACN Horta de Sant Joan.-Els Mossos d’Esquadra van localitzar dijous passat una plantació amb 9.972 plantes de marihuana al terme municipal d’Horta de Sant Joan (Terra Alta). Estaven ubicades en […]

Avatar
Agències 19/07/2021

ACN Horta de Sant Joan.-Els Mossos d’Esquadra van localitzar dijous passat una plantació amb 9.972 plantes de marihuana al terme municipal d’Horta de Sant Joan (Terra Alta). Estaven ubicades en una zona dels Ports, en un paratge de molt difícil accés. Els agents van trobar dues tendes de campanya i matalassos i es busquen els responsables del cultiu, que no s’han pogut identificar ni localitzar, de moment. Els Mossos han netejat la zona i destruït les plantes. El dia abans, el 14 de juliol, també es va desmantellar una plantació de 5.000 plantes en una zona de difícil accés, prop de la Via Verda, entre Benifallet (Baix Ebre) i el Pinell de Brai (Terra Alta). Els vigilants i responsables d’aquesta plantació van fugir pel bosc en adonar-se de la presència policial.

El passat 10 de juny els Mossos d’Esquadra ja havien localitzat a Horta de Sant Joan una gran plantació de marihuana, de 4.200 plantes, dins del Parc Natural dels Ports, en una zona de difícil accés i envoltada de bosc. Es van identificar dos homes com a responsables del cultiu que no han pogut localitzar.