Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Interceptada una tona de cocaïna en un contenidor al port de Barcelona

ACN Barcelona.-El Servei de Vigilància Duanera ha localitzat una tona de cocaïna en un contenidor del port de Barcelona procedent d’Uruguai. El contenidor havia sortit de Montevideo al maig i […]

Agències 25/06/2021

ACN Barcelona.-El Servei de Vigilància Duanera ha localitzat una tona de cocaïna en un contenidor del port de Barcelona procedent d’Uruguai. El contenidor havia sortit de Montevideo al maig i havia fet cinc escales abans d’arribar a la capital catalana. La droga anava amagada en dues calderes industrials enviades per una empresa uruguaiana propietat d’un home estranger. L’operació policial la van comunicar les autoritats espanyoles a les uruguaianes dimarts passat, i va ser aquest dijous quan es va fer pública, després que la fiscalia del país obrís la investigació i es comuniqués al president uruguaià, Luis Lacalle Pou, segons diversos mitjans uruguaians.

El decomís l’ha anunciat la ministra d’Economia d’aquell país, Azucena Arbeleche, acompanyada dels ministres d’Interior i Defensa, Luis Alberto Heber i Javier García, respectivament.