Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - Edició 1185
La República

Intent de desallotjament de la Casa Buenos Aires a Vallvidrera

ACN Barcelona.-Els Mossos d’Esquadra han intentat desallotjar la Casa Buenos Aires a Vallvidrera aquest dijous però s’han trobat amb una forta presència ciutadana. Els concentrats han alertat de la presència […]

Avatar
Agències 15/10/2020

ACN Barcelona.-Els Mossos d’Esquadra han intentat desallotjar la Casa Buenos Aires a Vallvidrera aquest dijous però s’han trobat amb una forta presència ciutadana. Els concentrats han alertat de la presència de fins a una vintena de vehicles dels Mossos i han fet una crida a la ciutadania per donar-hi suport. Poc després, la policia ha marxat. El regidor de Drets i Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona, Marc Serra, ha criticat a les xarxes socials l’intent de desallotjament en considerar-lo “absurd” ja que ha assegurat que l’edifici “serà expropiat per l’Ajuntament i la propietat no té cap projecte per fer-hi”. “Un desallotjament cruel que posa en risc la funció social del projecte actual”, ha afegit Serra.

El regidor ha exigit a Interior que aturés el desallotjament i ha afirmat que “no té cap sentit enviar antiavalots de matinada a assaltar un projecte comunitari de gran valor social per Vallvidrera i ciutat”. Per això, ha fet una crida a actuar “amb proporcionalitat” i a “esgotar qualsevol alternativa” per preservar el projecte social. La Casa Buenos Aires és un edifici modernista propietat de l’Església que va ser ocupat fa un any.