Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Instal·len quatre ascensors al barri de Sant Pere de Ripoll

ACN Ripoll.-Les obres per instal·lar quatre ascensors al barri de Sant Pere de Ripoll ja han finalitzat. Donarà servei als veïns de les comunitats de Fargaires 2,6, 8 i 10. […]

Avatar
Agències 01/12/2020

ACN Ripoll.-Les obres per instal·lar quatre ascensors al barri de Sant Pere de Ripoll ja han finalitzat. Donarà servei als veïns de les comunitats de Fargaires 2,6, 8 i 10. Es tracta d’una actuació molt esperada atès que a la zona hi viuen moltes persones d’edat avançada. Prèviament, es van haver de desviar serveis com ara aigua, llum i clavegueram així com l’arranjament de voreres i reasaltatge de carrers. Uns treballs que han costat prop de 90.000 euros i que han comptat amb la col·laboració de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, els veïns de la zona i el mateix consistori.

En aquesta fase també s’ha fet la instal·lació de l’ascensor de l’edifici D de la plaça Europa. La promotora de totes les actuacions ha estat ASGI Orona i la constructora Grup Serinha.Amb aquesta actuació es culmina una iniciativa iniciada el 2013 i que fins a dia d’avui ha permès instal·lar un total de dotze ascensors.