Dilluns, 18 de gener de 2021 - Edició 907
La República

Instal·len quatre ascensors al barri de Sant Pere de Ripol

ACN Ripoll.-Les obres per instal·lar quatre ascensors al barri de Sant Pere de Ripoll ja han finalitzat. Donarà servei als veïns de les comunitats de Fargaires 2,6, 8 i 10. […]

Avatar
Agències 01/12/2020

ACN Ripoll.-Les obres per instal·lar quatre ascensors al barri de Sant Pere de Ripoll ja han finalitzat. Donarà servei als veïns de les comunitats de Fargaires 2,6, 8 i 10. Es tracta d’una actuació molt esperada atès que a la zona hi viuen moltes persones d’edat avançada. Prèviament, es van haver de desviar serveis com ara aigua, llum i clavegueram així com l’arranjament de voreres i reasaltatge de carrers. El cost ha estat de prop de 360.000 euros, a raó d’uns 90.000 euros per cada ascensor. Els treballs han comptat amb la col·laboració de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, els veïns de la zona i el mateix consistori.

(La notícia actual inclou la xifra d’inversió correcta que la font informant havia donat erròniament anteriorment. La notícia ja està esmenada)En aquesta fase també s’ha fet la instal·lació de l’ascensor de l’edifici D de la plaça Europa. La promotora de totes les actuacions ha estat ASGI Orona i la constructora Grup Serinha.Amb aquesta actuació es culmina una iniciativa iniciada el 2013 i que fins a dia d’avui ha permès instal·lar un total de dotze ascensors.

Relacionats