Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Instal·len eco-comptadors a la Via Verda del Baix Ebre per quantificar-ne l’ús i impulsar millores

ACN Tortosa.-El Consell Comarcal del Baix Ebre ha instal·lat eco-comptadors en tres punts de la Via Verda per quantificar-ne l’ús i impulsar millores a partir d’aquestes dades. Els tres comptadors […]

Avatar
Agències 16/12/2019

ACN Tortosa.-El Consell Comarcal del Baix Ebre ha instal·lat eco-comptadors en tres punts de la Via Verda per quantificar-ne l’ús i impulsar millores a partir d’aquestes dades. Els tres comptadors ecològics s’han situat a Tortosa, Aldover i Benifallet, han costat 16.000 euros i els ha finançat l’IDECE. Els comptadors, sostenibles i d’alta tecnologia, diferencien entre vianants i ciclistes i poden identificar també el sentit de la circulació. L’ens comarcal també preveu il·luminar un tram entre Tortosa i Roquetes perquè es pugui usar de nit i iniciar l’any que ve les obres per connectar la Via Verda des de Tortosa al Delta per l’antiga via del Carrilet. La inversió superarà els 600.000 euros.

Mentrestant, enguany, s’ha arranjat un tram de ferm malmès entre Tortosa i Xerta i s’han instal·lat WIFI gratuït a l’estació de Benifallet per garantir la seguretat dels usuaris, ja que és una zona sense cap mena de cobertura mòbil.