Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Ingressa a presó un home per tres robatoris en dos dies a Sabadell

ACN Sabadell – Un home de 39 anys ha ingressat a la presó després de ser detingut pels Mossos acusat de dos robatoris amb violència en establiments comercials i d’un […]

Agències 14/04/2022

ACN Sabadell – Un home de 39 anys ha ingressat a la presó després de ser detingut pels Mossos acusat de dos robatoris amb violència en establiments comercials i d’un robatori amb força en un domicili, tots tres cops a Sabadell i en dos dies. La detenció va tenir lloc el dia 10 d’abril i els robatoris el 8 i el 9. El mateix dia 9 els Mossos van rebre l’avís que un home havia entrat en un estanc i aprofitant que la dependenta obria la caixa per cobrar-li un paquet de tabac, havia agafat els bitllets de dins. Mentre fugia va colpejar una persona que intentava barrar-li el pas. Els agents el van començar a buscar però no el van trobar fins l’endemà, quan la Policia Local de Sabadell els va informar que retenia un individu que havia amenaçat un taxista.

Els Mossos es van adreçar a l’indret que indicava la Policia Local i van comprovar que l’home que retenien coincidien amb el que havien descrit testimonis del robatori a l’estanc.

A banda, l’home duia una guitarra a les mans. Un dels agents va recordar que el dia anterior hi havia hagut un robatori amb força en un domicili de la plaça n’Hereu, i que el lladre havia sostret una guitarra igual que aquella. Un testimoni que va veure com fugia el lladre, va facilitar la descripció als agents i també coincidia amb la de l’home retingut.

Els policies van comprovar si la guitarra corresponia amb la sostreta i el propietari la va reconèixer sense cap mena de dubte. Per aquests motius l’home va ser detingut en aquell moment.

Posteriorment, i arran de la detenció, els agents van relacionar el detingut amb un robatori violent que havia tingut lloc el divendres dia 8 a una farmàcia de Sabadell. En aquest cas, l’autor va demanar una xeringa a la farmacèutica i quan li anava a cobrar, l’agressor va donar la volta al taulell i mentre l’amenaçava amb la xeringa, va obrir la caixa registradora i va fugir corrents amb els diners.

L’home finalment va ser detingut per dos robatoris amb violència i intimidació i per un robatori amb força en un domicili.

El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell, que en va decretar l’ingrés a presó.