Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Ingressa a presó un home per traficar amb cocaïna al Garraf

ACN Cubelles.-Ingressa a presó un home acusat de traficar amb cocaïna de manera continuada al Garraf. Segons els Mossos d’Esquadra, el subjecte venia al detall als domicilis dels consumidors de […]

Agències 03/08/2019

ACN Cubelles.-Ingressa a presó un home acusat de traficar amb cocaïna de manera continuada al Garraf. Segons els Mossos d’Esquadra, el subjecte venia al detall als domicilis dels consumidors de droga Cubelles, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú. Tres persones més van ser detingudes el 29 de juliol, una d’elles menor d’edat, que col·laborarien en la distribució de les substàncies. A banda del menor d’edat, que va quedar en llibertat després de declarar en seu policial, els implicats tenen entre 25 i 45 anys. Els dos majors d’edat que no han ingressat a presó han estat alliberats amb càrrecs. Se’ls acusa d’un delicte continuat contra la salut pública.

El mateix dia de les detencions, la BRIMO dels Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria del Garraf, va realitzar un total de cinc entrades i registres simultanis als domicilis dels investigats, a Cubelles, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú.Durant el registre es van intervenir uns 30 grams de cocaïna, en forma de roca i en pols, i uns 1.000 euros en efectiu. A més a més, es van intervenir aparells de precisió com bàscules elèctriques, portalàmpades, bombetes i transformadors.