Dijous, 28 d'octubre de 2021 - Edició 1190
La República

Infermeres de Catalunya no s’adhereix a la vaga convocada per Metges de Catalunya i demana no sectoritzar les demandes

ACN Barcelona.-El sindicat Infermeres de Catalunya ha comunicat que no s’adhereix a la vaga convocada per Metges de Catalunya. Tot i que considera “insostenible” la situació actual, demana unitat a […]

Avatar
Agències 09/10/2020

ACN Barcelona.-El sindicat Infermeres de Catalunya ha comunicat que no s’adhereix a la vaga convocada per Metges de Catalunya. Tot i que considera “insostenible” la situació actual, demana unitat a la resta de sindicats i plataformes per aconseguir les millores laborals que exigeix el sector sanitari. Infermeres de Catalunya no s’ha sumat a la vaga perquè demana no sectoritzar les demandes dels professionals de la salut i defensa que “tots els treballadors de la sanitat catalana són imprescindibles i tenen els mateixos drets”. També manté que si no canvia la situació, una vaga indefinida pot ser necessària “per millorar les condicions laborals de tots i garantir la qualitat assistencial que la ciutadania es mereix”.

Infermeres de Catalunya assegura que està treballant per poder convocar una vaga conjunta amb altres sindicats “amb unes reivindicacions reals i assumibles que beneficiïn a totes les professionals de la salut de Catalunya”.Insisteixen a aturar l’actual “situació límit” abans que sigui irremeiable.