Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

‘Indignats’ del 15-M afectats pel desallotjament de plaça Catalunya reclamen a l’administració que els demani “perdó”

ACN Barcelona – Diversos afectats per l’actuació dels antiavalots dels Mossos d’Esquadra en el desallotjament dels ‘indignats’ del 15-M de la plaça Catalunya de Barcelona el maig del 2011 han […]

Agències 09/02/2023

ACN Barcelona – Diversos afectats per l’actuació dels antiavalots dels Mossos d’Esquadra en el desallotjament dels ‘indignats’ del 15-M de la plaça Catalunya de Barcelona el maig del 2011 han reclamat a les administracions públiques que els demanin “perdó” per les càrregues policials que van fer finalitzar l’acampada popular. En un comunicat, els afectats són alguns dels 57 que van posar una querella contra els Mossos que va acabar el novembre passat amb una condemna de 9.000 euros al comandament de l’ARRO Jordi Arasa.

 El text recrimina la pena lleu a Arasa i demana responsabilitats per la resta d’agents que, segons ells, s’haurien excedit, així com per als responsables polítics. També es consideren “menystinguts per jutges i fiscalia”, i per la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona per no haver-los demanat disculpes i oferir suport i rescabalament.