Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Incrementen la neteja del Sociosanitari de Lloret de Mar després de confirmar-se 33 casos nous de coronavirus

ACN Lloret de Mar.-El Sociosanitari de Lloret de Mar (Selva) ha incrementat el servei de neteja arran de la confirmació aquest divendres de 33 casos de coronavirus. En concret, les […]

Avatar
Agències 11/04/2020

ACN Lloret de Mar.-El Sociosanitari de Lloret de Mar (Selva) ha incrementat el servei de neteja arran de la confirmació aquest divendres de 33 casos de coronavirus. En concret, les proves han revelat que hi ha 22 pacients i onze professionals sanitaris afectats per la covid-19. Això ha fet que el centre extremi les mesures de seguretat, i incrementi el personal encarregat de netejar les instal·lacions. Paral·lelament, s’ha aïllat les persones afectades en una de les plantes per evitar que puguin entrar en contacte amb la resta d’usuaris i professionals que resideixen en el Sociosanitari. El primer cas de coronavirus es va detectar el 3 d’abril i aleshores es va fer la prova PCR a tots els qui presentaven símptomes de tenir la malaltia.

Això ha donat com a resultat els 33 nous infectats per SARS-CoV-2. Per això, el consistori ha decidit incrementar la dotació d’equips de neteja al centre per tal d’evitar nous contagis. La despesa extra que suposa anirà a càrrec de l’Ajuntament de Lloret de Mar.