Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Inaugurades les noves instal·lacions del Centre Tecnològic BETA a l’antiga fàbrica Baumann de Vic

ACN Vic.-La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, ha inaugurat aquest divendres les noves instal•lacions del centre tecnològic en Biodiversitat, Ecologia, Gestió Ambiental i Alimentària (BETA). Un espai que, […]

Avatar
Agències 09/07/2021

ACN Vic.-La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, ha inaugurat aquest divendres les noves instal•lacions del centre tecnològic en Biodiversitat, Ecologia, Gestió Ambiental i Alimentària (BETA). Un espai que, segons el seu director, Sergio Ponsa, ha de potenciar “l’excel•lència científica i tecnològica actual”. L’objectiu del nou centre de recerca és el de promoure la competitivitat i la internacionalització, tant de la indústria catalana com de la pròpia UVic-UCC. Les instal•lacions, de més de 1.200 metres quadrats, s’ubica a l’antiga fàbrica Baumann de Vic, i s’ubica just al costat de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC.

El Centre Tecnològic BETA s’ha convertit en un referent de la recerca i la transferència de coneixement en l’àmbit de la bioeconomia i el desenvolupament rural sostenible. La nova ubicació del CT BETA a Can Baumann representa el primer pas per construir en aquell espai el projecte del FuturLab, el Parc Científic i Tecnològic de la UVic-UCC que aglutinarà empreses i start-ups que tinguin entre les seves prioritats la investigació i l’I+D+I.