Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Illa valora positivament la reunió entre Vilagrà i Bolaños: “La via del diàleg és l’única manera de resoldre problemes”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El president del PSC, Salvador Illa, fa una “valoració positiva” de la reunió d’aquest dimecres entre la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el ministre de la Presidència, Félix Bolaños. “Els socialistes catalans valorem positivament el diàleg, seguirem treballant per enfortir i reforçar aquest diàleg entre governs”, ha afegit. D’altra banda, ha assegurat que la pèrdua de la candidatura conjunta per als Jocs d’hivern es deu a una “manca de diàleg” i una “dinàmica de confrontació que ha durat massa anys” amb l’Aragó. “Els socialistes estem a favor que hi hagi Jocs d’hivern al Pirineu quan sigui possible”, ha conclòs Illa en una atenció als mitjans des de Les Garrigues.

Illa ha valorat positivament la feina del Comitè Olímpic Espanyol (COE) i del seu president, Alejandro Blanco. “No entrarem en aquesta dinàmica de retrets mutus ni d’assenyalar responsables, seguirem treballant per generar una dinàmica positiva que permeti que els Pirineus tinguin uns Jocs Olímpics que permetin revitalitzar i posar en el mapa els Pirineus catalans i aragonesos”, ha afegit. A més, Illa ha assegurat el compromís del PSC de treballar perquè “les inversions en aquest territori es puguin dur a terme”.

Publicitat

<strong>Mancomunitat de Les Garrigues</strong>

El líder dels socialistes ha demanat des de la Mancomunitat de Les Garrigues que hi hagi “solucions” per a aquesta mancomunitat de “25 municipis i 8.000 persones que durant dues setmanes no han gaudit d’aigua potable”. Illa ha assegurat que l’actuació de la Diputació de Lleida i del Govern ha sigut insuficient. “Demano que s’escolti els alcaldes i els membres de la mancomunitat, que són els que coneixen el problema. Que es doni el suport tècnic i financer per resoldre un problema de serveis públics bàsics”, ha afegit.

Illa ha insistit que cal buscar una “solució definitiva” i ha demanat la “implicació” de la Diputació de Lleida, de l’Agència Catalana de l’Aigua i de la conselleria de Medi Ambient.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió