Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Illa estén la mà al Govern per afrontar la sequera si genera “dinàmica de col·laboració amb tothom”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El líder de PSC, Salvador Illa, ha dit que estendrà la mà al Govern per afrontar la sequera si genera “una dinàmica de col·laboració amb tothom, amb altres administracions, empreses subministradores i si està disposat a escoltar altres grups parlamentaris”. Illa ha intervingut en el fòrum ‘Desperta, BCN’, de ‘Crónica Global’, ‘Metropoli’ i ‘El Español’. El cap de l’oposició ha retret al president del Govern, Pere Aragonès, que “digui que la culpa és de l’executiu espanyol” i l’ha acusat de fer “política antiga i de confrontació”. Els socialistes van explicar dimarts que negociaven amb Junts la proposició de llei sobre la sequera, que es debatrà i votarà definitivament en el ple de la setmana que ve.

Illa ha lamentat que el Govern és “dèbil” però té “una actitud de confrontació” i ha demanat que es deixi els ajuntaments “al marge” i que no se’ls “instrumentalitzi”. Amb la vista posada a les eleccions municipals, el primer secretari del PSC ha dit que cal “posar Catalunya en marxa” i que això només es podrà fer “si Barcelona es posa a ple rendiment”.

Publicitat

Finalment, ha demanat que la campanya electoral sigui “tranquil·la i propositiva”. I ha lamentat les crítiques a la directora de cinema Carla Simón, que havia d’anar a la llista de Junts a les Planes d’Hostoles (la Garrotxa) i hi va acabar renunciant. El seu cas ha servit a Illa per a demanar “respecte” a tothom, i ha posat en valor que la gent de la cultura s’impliqui en l’àmbit municipal.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió