Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Illa diu que l’estratègia de vacunació contra la covid serà comuna a tot l’Estat

ACN Barcelona.-El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha assegurat aquest divendres que l’estratègia de vacunació contra la covid-19 serà la mateixa a tot l’estat espanyol. Segons ha explicat, el ministeri […]

Agències 13/11/2020

ACN Barcelona.-El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha assegurat aquest divendres que l’estratègia de vacunació contra la covid-19 serà la mateixa a tot l’estat espanyol. Segons ha explicat, el ministeri i les comunitats autònomes treballen des del setembre amb societats científiques i experts per definir l’estratègia que s’implementarà un cop es disposi d’una vacuna efectiva contra el virus. Tot i que no ha donat detalls -ha dit que es donarà a conèixer en les properes setmanes- sí que ha avançat que és una estratègia “eminentment tècnica i conjuntament decidida amb les comunitats autònomes”. A més, el ministeri es recolzarà en les CCAA “per la logística i l’estratègia de governació”, segons ha dit, com fa actualment per a la vacunació contra la grip.

A banda, també ha anunciat que es crearà un “registre especial de vacunació covid-19” per fer un seguiment a tots els vacunats.Illa n’ha parlat des de Barcelona durant la seva intervenció a la XXV Trobada d’Economia de S’Agaró.