Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Illa demana “deixar les guerres” entre administracions i treballar conjuntament per la gestió forestal

ACN Barcelona.-El líder del PSC al Parlament. Salvador Illa, ha demanat “deixar les guerres” entre administracions i treballar conjuntament per millorar la gestió forestal. El dirigent socialista ha visitat aquest […]

Avatar
Agències 26/08/2021

ACN Barcelona.-El líder del PSC al Parlament. Salvador Illa, ha demanat “deixar les guerres” entre administracions i treballar conjuntament per millorar la gestió forestal. El dirigent socialista ha visitat aquest matí, acompanyat d’alguns dels alcaldes i de diputats socialistes, la zona afectada per l’incendi de la Conca de Barberà i l’Anoia. “Cal que ens deixem d’estar de guerres i que totes les administracions, ajuntaments, consells comarcals, diputacions, Govern -que ha de liderar els processos- i govern espanyol treballem conjuntament”, ha exposat en una breu declaració. D’altra banda, ha demanat “tocar de peus a terra” i fer “un esforç necessari” per combatre el canvi climàtic.

En aquest sentit, ha demanat que Catalunya “es prepari millor” pels episodis que se’n deriven, “que seran més probables durant els pròxims anys”.Illa també ha valorat positivament que el govern espanyol hagi optat per declarar com a zones catastròfiques les que han patit incendis aquest estiu. I ha dit que aquesta “no ha de ser l’única ajuda”, sinó una més.