Diumenge, 25 de setembre de 2022 - Edició 1522
La República

Illa adverteix que els indults “obriran un temps nou a Catalunya” amb la “línia vermella del respecte a l’estat de dret”

ACN El Prat de Llobregat.-El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, ha afirmat que els indults als líders independentistes poden obrir “un temps nou a Catalunya” que ha advertit que […]

Agències 12/06/2021

ACN El Prat de Llobregat.-El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, ha afirmat que els indults als líders independentistes poden obrir “un temps nou a Catalunya” que ha advertit que haurà de tenir “dues regles, un mètode i una línia vermella” que ha concretat en “el respecte a l’estat de dret”. En un acte per defensar l’ampliació de l’Aeroport del Prat amb diversos representants del municipalisme socialista Illa ha detallat que les regles hauran de ser “dir la veritat i no generar falses expectatives com una proposta d’amnistia o l’audeterminació que no es produiran”. “Caldrà buscar un punt de consens que situem en la millora de l’autogovern”, ha afegit. Pel que fa al “mètode”, ha parlat de “diàleg, negociació i pacte”.