Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Igualada disposarà d’un espai dedicat als nadons que moren durant la gestació

ACN Igualada.-L’Ajuntament d’Igualada té previst crear un espai dedicat al dol perinatal perquè les famílies que han perdut un nadó durant la gestació tinguin un lloc de record. Segons ha […]

Avatar
Agències 29/01/2020

ACN Igualada.-L’Ajuntament d’Igualada té previst crear un espai dedicat al dol perinatal perquè les famílies que han perdut un nadó durant la gestació tinguin un lloc de record. Segons ha anunciat el regidor d’Entorn Comunitari i Cooperació, Fermí Capdevila, s’ubicarà al costat de l’entrada del recinte del cementiri nou i la previsió és que estigui obert al voltant del 15 d’octubre, Dia Mundial de la Pèrdua Perinatal. Igualada ha optat per engegar aquest espai, ha afegit l’edil, després de la petició de l’Associació Little Stars de la Catalunya Central. “Igualada ha de ser sensible al dolor d’aquestes famílies, que han de passar un dol gairebé invisible per a la societat”, ha justificat.

La capital de l’Anoia se suma, doncs, a altres municipis com Sant Cugat, Cervera, Torelló o Arenys de Mar, que també han incorporat en ells seus cementiris un espai de dol perinatal.