Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Identificades 18 persones en una festa il·legal al parc de la Serra de Mollerussa

ACN Mollerussa.-La Policia Local de Mollerussa va intervenir la matinada de diumenge en una festa il·legal al parc de la Serra on es van identificar un total de 18 persones, […]

Avatar
Agències 19/10/2020

ACN Mollerussa.-La Policia Local de Mollerussa va intervenir la matinada de diumenge en una festa il·legal al parc de la Serra on es van identificar un total de 18 persones, la majoria veïns de la capital del Pla d’Urgell tot i que 6 eren d’altres localitats com Alfarràs, Balaguer, Bellpuig, Menàrguens o Vilanova de Bellpuig. Així mateix, s’han sancionat 15 d’aquestes persones per no dur la mascareta, 8 per incomplir la prohibició de fer trobades de més de 6 persones, 4 per desobediència a l’autoritat i 4 més per consum d’alcohol a la via pública. Els Mossos d’Esquadra van donar suport en l’actuació, que va tenir lloc en les proximitats d’una casa abandonada del parc. Alguns dels assistents van fugir al veure la policia.

La Policia Local va detectar la festa il·legal pels volts de quarts de sis de la matinada del diumenge 18 d’octubre mentre estaven fent tasques rutinàries de control. Els agents van observar la presència d’una desena de vehicles al parc de la Serra, a les proximitats d’una casa abandonada i un grup de gent reunida a l’exterior. En adonar-se de la presència policial, alguns dels participants en la trobada es van dispersar, fugint en cotxe o bé corrent i 4 d’elles es van enfrontar als agents negant-se a identificar-se. La patrulla, que va demanar suport als Mossos d’Esquadra, va poder identificar in situ alguns dels participants i d’altres ho van ser posteriorment després d’haver comprovat les matrícules dels cotxes que hi havia al lloc dels fets.