Dissabte, 24 de setembre de 2022 - Edició 1521
La República

Iceta: “No hi haurà amnistia ni autodeterminació. Hi haurà diàleg i política”

ACN Madrid.-El ministre de Política Territorial, Miquel Iceta, ha afirmat que “no hi haurà amnistia ni hi haurà autodeterminació”. “Hi haurà diàleg i política”, ha dit aquest dimecres en la […]

Agències 23/06/2021

ACN Madrid.-El ministre de Política Territorial, Miquel Iceta, ha afirmat que “no hi haurà amnistia ni hi haurà autodeterminació”. “Hi haurà diàleg i política”, ha dit aquest dimecres en la sessió de control al Congrés, en resposta a una pregunta de Vox. Iceta ha assegurat que amb el govern de Pedro Sánchez “Espanya no corre perill” i “es compleix la llei a tot el territori”. El titular de Política Territorial i líder del PSC ha remarcat que va “defensar la Constitució” el 2017 i ho segueix fent. En aquest sentit, Iceta ha argumentat que defensar-la també implica obrir-se a “la possibilitat de reformar-la”.

El ministre ha retret el to i les paraules del diputat de Vox Ignacio Gil Lázaro. “No ha nascut qui m’humiliï a mi i menys que humiliï a Espanya. En poca estima tenen al seu país si pensen que el compliment d’una llei l’humilia”, ha afirmat.