Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Iceta: “És inacceptable qualsevol intervenció de comunicacions privades que no tingui un mandat judicial”

ACN Barcelona – El ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, considera “inacceptable” qualsevol intervenció de comunicacions privades que no tingui un mandat judicial. “Al nostre país no es pot […]

Agències 20/04/2022

ACN Barcelona – El ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, considera “inacceptable” qualsevol intervenció de comunicacions privades que no tingui un mandat judicial. “Al nostre país no es pot espiar. Val tant per dirigents polítics com per dirigents esportius”, ha afegit en declaracions als periodistes. Iceta ha remarcat que el govern espanyol ja ha dit que col·laborarà per esclarir els fets després que s’hagi fet públic el ‘Catalangate’ que afecta a una seixantena de persones. Pel que fa a les conseqüències polítiques, Iceta ha defensat que la via del govern espanyol ha estat i continuarà sent la del “diàleg, negociació i pacte”.

Iceta ha reivindicat que l’executiu de Sánchez “ha fet molt per intentar desjudicialitzar” alguns problemes amb Catalunya. “Tinc la satisfacció de formar part d’un govern que ha tingut una contribució decidida en la superació dels gravíssims problemes que vam tenir a Catalunya”, ah afegit.