Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Iceta alerta que no aprovar els pressupostos generals de l’Estat seria una decisió “temerària”

ACN Barcelona.-El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha alertat que no aprovar els pressupostos generals de l’Estat elaborats per l’equip de Pedro Sánchez seria una decisió “temerària”. En entrevista […]

Agències 09/11/2020

ACN Barcelona.-El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha alertat que no aprovar els pressupostos generals de l’Estat elaborats per l’equip de Pedro Sánchez seria una decisió “temerària”. En entrevista al canal 3/24 Iceta ha assegurat que el projecte de comptes públics de PSOE i Unides Podem “aniria molt bé” que s’aprovés pensant en la conjuntura socioeconòmica provocada per la covid “i fins i tot pensant en l’interès només de Catalunya”. Els socialistes intenten sumar el màxim de forces als seus pressupostos, i en aquest sentit Iceta ha reclamat als partits centrar el debat en el contingut de la proposta i oblidar línies vermelles i exclusions mútues.

D’altra banda, a l’entorn de la qüestió de l’independentisme, el líder dels socialistes catalans també ha considerat que propostes com la reforma del Codi Penal per modificar el delicte de sedició o els debats a l’entorn dels indults o l’amnistia serveixen per crear un “clima de diàleg i de nova perspectiva que és molt convenient”.