Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

IAG nomena Marco Sansavini nou conseller delegat de Vueling

ACN Barcelona.-International Airlines Group (IAG) ha nomenat el fins ara president i conseller delegat de Vueling, Javier Sánchez-Prieto, nou president i conseller delegat d’Iberia en substitució de Luis Gallego. Per […]

Avatar
Agències 30/01/2020

ACN Barcelona.-International Airlines Group (IAG) ha nomenat el fins ara president i conseller delegat de Vueling, Javier Sánchez-Prieto, nou president i conseller delegat d’Iberia en substitució de Luis Gallego. Per la seva banda, l’actual director comercial d’Iberia, Marco Sansavini, assumirà el càrrec de president i conseller delegat de Vueling. Els dos executius prendran possessió del càrrec a finals de març, quan el conseller delegat d’IAG, Willie Walsh, es retiri per ser substituït l’actual president i conseller delegat d’Iberia, Luis Gallego. Sansavini ha estat director comercial d’Iberia durant set anys, “liderant la transformació comercial” i d’imatge corporativa de la companyia.

Per la seva banda, Sánchez-Prieto ha estat tres anys al capdavant de Vueling. L’executiu va treballar diversos anys a Grupo Uralita i Air Nostrum i va ser director financer d’Iberia Express des de la seva creació el 2012. Entre 2013 i 2016 va ser director financer i d’estratègia d’Iberia, on va desenvolupar un “paper fonamental” en el retorn de la rendibilitat de l’empresa.”Tinc la certesa que són les persones idònies per liderar Iberia i Vueling. Els dos han treballat diversos anys al grup i tenen una excel·lent trajectòria”, ha assegurat Walsh. “Em complau que formin part del meu equip quan assumeixi el nou càrrec i tinc l’absoluta confiança que continuaran desenvolupant l’exitosa estratègia de les aerolínies”, ha afegit Gallego.