Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

IAC-CATAC demana la dimissió de Vilagrà per “deixadesa de funcions” en el caos de les oposicions

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El sindicat de treballadors de l’Administració catalana IAC-CATAC ha demanat la dimissió de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, per “deixadesa de funcions” en el caos de les oposicions. La formació considera que la “incompetència total” de la consellera ha quedat confirmada amb la decisió de repetir tots els exàmens supervisats per l’empresa Cegos. El sindicat s’ha reunit aquest dijous amb Vilagrà i ha exigit “solucions” per als milers d’afectats per una gestió “ineficient”, una organització “nul·la” i una “incompetència manifesta” de dirigents polítics que fan “tot el que poden per aferrar-se al càrrec”. Un panorama davant del qual “el que cal és disculpar-se, plegar i deixar que algú competent s’encarregui de solucionar-ho”.

Sobre les indemnitzacions anunciades pel Govern per als afectats, IAC-CATAC adverteix que caldrà esperar a veure la quantia, però manifesta que “sigui com sigui” no serà “mai” suficient per cobrir els “danys morals” soferts. El sindicat anuncia que estudiarà jurídicament la possibilitat d’indemnitzacions individuals per danys provats als aspirants.

Publicitat

Finalment, el sindicat explica que durant la reunió amb la consellera Vilagrà i amb Funció Pública ha demanat permisos per als participants en el concurs opositor perquè puguin preparar-se els exàmens.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió