Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Hsu Che-Yu, Premi de producció de videoart de la Fundació Han Nefkens – Loop Barcelona

ACN Barcelona.-El videoartista taiwanès Hsu Che-Yu ha estat el guanyador de l’edició de 2020 del Premi de producció de videoart de la Fundació Han Nefkens – Loop Barcelona, en col·laboració […]

Avatar
Agències 03/12/2020

ACN Barcelona.-El videoartista taiwanès Hsu Che-Yu ha estat el guanyador de l’edició de 2020 del Premi de producció de videoart de la Fundació Han Nefkens – Loop Barcelona, en col·laboració amb la Fundació Joan Miró. El jurat estableix que Hsu Che-Yu “construeix una enginyosa amalgama de tragèdies reals del nostre món mitjançant tecnologies que inclouen animació i cinema, per crear obres humanístiques que ens interpel·len”. També han destacat les “estructures narratives sofisticades i complexes” de l’artista, així com la visió “subversiva i poètica” dels temes que tracta. L’artista rebrà 15.000 dòlars per produir una obra nova que serà presentada a la Fundació Joan Miró el novembre del 2021, coincidint amb Loop Barcelona 2021.

L’obra de Hsu Che-Yu també es presentarà la temporada 2021-22 al Centre d’Art Contemporain de Ginebra, a l’Inside-Out Art Museum de Beijing, al MOCA de Taipei i a l’ILHAM de Kuala Lumpur.El guardó, creat el 2018, té com a objectiu incrementar la producció artística contemporània en l’àmbit del videoart donant suport a artistes d’origen o nacionalitat asiàtics.