Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Housfy preveu duplicar la plantilla el 2020 i s’instal·la en una nova seu al 22@

ACN Barcelona.-La plataforma tecnològica Housfy preveu duplicar la plantilla el 2020 fins arribar als prop de 200 treballadors, i ha decidit instal·lar-se en una nova seu al districte del 22@. […]

Avatar
Agències 26/06/2019

ACN Barcelona.-La plataforma tecnològica Housfy preveu duplicar la plantilla el 2020 fins arribar als prop de 200 treballadors, i ha decidit instal·lar-se en una nova seu al districte del 22@. L’empresa, que permet als propietaris vendre el seu habitatge sense intermediaris, estava instal·lada fins ara al Pier01 del clúster tecnològic de Barcelona Tech City, al Palau de Mar. Amb l’obertura de les oficines al 22@, Housfy incrementa en un 400% la seva superfície i tindrà espai per 170 treballadors, respecte als 80 actuals. La companyia preveu arribar al centenar abans de finals d’any. “L’escalada del model de negoci de Housfy és major del que es preveia al principi. Per això hem decidit canviar d’oficines”, ha dit el CEO i fundador de l’empresa, Albert Bosch.

Per la seva banda, Miquel Martí, CEO de Barcelona Tech City, ha afirmat que el sector proptech és un dels que té més potencial de creixement a Barcelona i que el “model d’èxit” de Housfy, que s’ha quedat petit al Pier01, és “un exemple”. “La idea que buscàvem quan vam crear el Pier01 era justament crear un cercle viciós a través dels espais físics d’aquesta citat”, ha dit Martí. El canvi de seu de Housfy s’ha anunciat després que la companyia tanqués una ronda de finançament de sèries A per valor de 6 milions d’euros per reforçar l’expansió internacional a Itàlia i l’obertura de nous mercats a Portugal i França.