Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Homrani creu que cal garantir els subsidis pels pares dels nens que hagin de fer quarantena i no puguin teletreballar

ACN Barcelona .-El conseller de Treball i Afers Socials, Chakir el Homrani, creu que cal garantir els subsidis pels pares dels nens que hagin de fer quarantena perquè al grup […]

Avatar
Agències 23/08/2020

ACN Barcelona .-El conseller de Treball i Afers Socials, Chakir el Homrani, creu que cal garantir els subsidis pels pares dels nens que hagin de fer quarantena perquè al grup de la seva escola s’hagi detectat un cas de covid-19 i no puguin fer teletreball. En una entrevista al ‘Via lliure’ de RAC1 aquest diumenge al matí, el conseller ha demanat al govern espanyol que prengui mesures perquè els pares puguin absentar-se de la feina sense ser acomiadats. Per aquesta raó ha reclamat a l’Estat que reformi la normativa laboral de cara al retorn a l’escola. En aquest sentit, Homrani ha explicat que la setmana que ve convocarà els agents socials i econòmics “per mirar què” poden fer des del “seu àmbit competencial”.

“La gran assignatura pendent és de quina manera garantim que un pare o una mare pot quedar-se a casa a cuidar el seu fill sense incomplir la normativa laboral”, ha reflexionat en veu alta Homrani. “Ara mateix si tu no vas a treballar perquè el teu fill ha sigut un contacte, t’estàs situant en una situació en la qual et poden acomiadar perquè és una falta injustificada”, ha recordat tot afegint que per ara “no han rebut una resposta de l’Estat sobre com gestionaran els subsidis” a aquest col·lectiu.