Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

HM Delfos amplia el capital en 25 MEUR per abordar un pla d’expansió a Barcelona

ACN Barcelona.-La Junta General d’Accionistes de l’Hospital HM Delfos ha acordat aprovar una ampliació de capital de fins a 25 milions d’euros per abordar el seu pla d’expansió a Barcelona […]

Avatar
Agències 17/09/2019

ACN Barcelona.-La Junta General d’Accionistes de l’Hospital HM Delfos ha acordat aprovar una ampliació de capital de fins a 25 milions d’euros per abordar el seu pla d’expansió a Barcelona i continuar la remodelació d’instal·lacions i l’adquisició de nova tecnologia sanitària. Segons el conseller delegat d’HM Hospitales, Alejandro Abarca, és un ”pas més enllà” en el compromís adquirit amb el centre. Així, segons Abarca es podran incorporar altres centres a HM Delfos i ”aixecar” una xarxa assistencial que assoleixi els màxims estàndards de qualitat i mantenint aquest hospital com a ”epicentre”. HH Delfos ha destinat el darrer any 30 MEUR en posar en marxa un pla director amb un redisseny del centre, un nou bloc quirúrgic, la reforma del servei d’urgències i la incorporació de nova tecnologia sanitària.

La societat HM Este va convertir-se en accionista majoritari d’HM Delfos l’any passat en adquirir el 98% del seu capital social. En aquest període s’ha construït un nou bloc quirúrgic amb 11 sales entre les quals destaca un ”quiròfan integrat” de neurociències, considerat el més modern d’Espanya i un dels més punters d’Europa. A més, s’ha equipat amb un sistema radiològic vertical EOS en 3D que permet obtenir imatges en tan sols 20 segons i amb una radiació fins a un 85% menor que els sistemes radiològics tradicionals. La renovació del servei d’urgències ha permès agilitzar el temps d’espera. També s’ha incorporat un TAC de 160 talls amb el qual s’obté imatges d’alta qualitat en temps reduït i un mamògraf amb Tomosíntesi 3D que contribueix a la detecció precoç de càncer de mama, així com una ressonància magnètica de 3 tesles.