Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Hispasat posarà en marxa a partir del juny connexió de banda ampla per 35 euros a territoris amb bretxa digital

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital ha adjudicat a Hispasat la posada en marxa d’un programa que pretén garantir una connexió de banda ampla d’almenys 100 Mbps a un preu de 35 euros mensuals per als usuaris en aquelles zones on no hi ha accés a xarxes d’almenys 50 Mbps. El programa té com a objectiu facilitar la connectivitat perquè arribi al 100% del territori de l’Estat i l’executiu espanyol estima que més d’1,3 milions de llars i empreses es podran beneficiar d’aquest servei. La posada en marxa està prevista al juny. La iniciativa forma part del programa UNICO Demanda Rural de l’agenda Espanya Digital 2026 finançat amb fons europeus del pla de recuperació.

La concessió a Hispasat de les ajudes de 76,3 milions d’euros permetran configurar la plataforma necessària per proveir de connectivitat ultraràpida i sufragar els costos d’instal·lació i adquisició d’equipament associat a l’alta de l’usuari final (fins a un màxim de 600 euros per client).

Publicitat

La tarifa regulada per a l’usuari final és de 35 euros al mes per un servei d’almenys 100 Mbps fins al 31 de desembre de 2027.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió