Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Gustavo Dudamel inaugura la temporada del Liceu amb Mahler i l’Orchestre de l’Opéra National de Paris

ACN Barcelona – El director Gustavo Dudamel ha inaugurat aquest dimarts la temporada 2022-2023 del Gran Teatre del Liceu amb ‘La Novena Simfonia de Gustav Mahler’ amb l’Orchestre de l’Opéra […]

Agències 20/09/2022

ACN Barcelona – El director Gustavo Dudamel ha inaugurat aquest dimarts la temporada 2022-2023 del Gran Teatre del Liceu amb ‘La Novena Simfonia de Gustav Mahler’ amb l’Orchestre de l’Opéra National de Paris. En el marc de la celebració dels 175 anys del Gran Teatre, el Liceu i l’Ópera de Paris s’han agermanat i després de la pandèmia han recuperat l’intercanvi que es va haver d’ajornar. La iniciativa es complementarà amb el mestre Josep Pons dirigint l’Orquestra Simfònica del Liceu a París amb el ‘Castell de Barbablava’ de Bartók amb Iréne Theorin i Sir Bryn Terfel el 10 de juny de 2023. Dudamel torna al Liceu per inaugurar la temporada amb una peça que ja va interpretar arreu del món el 2011.

Segons ha informat el Gran Teatre, setmanes abans de la celebració del concert inaugural de la temporada, el Liceu ha penjat el cartell d’entrades exhaurides. Ha estat el primer esdeveniment del curs que s’ha retransmès en directe a través de la plataforma Liceu+.

Després del seu èxit al Liceu dirigint les passades temporades La Flauta Màgica de Mozart, i Otello de Verdi, Gustavo Dudamel torna al Teatre per desgranar “els misteris de la darrera simfonia de Gustav Mahler: la Novena i demostrar que és un dels directors que millor coneixen i interpreten l’univers mahlerià”.