Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Guillem Albà presenta el nou espai d’entreteniment, humor i cultura a TV3 ‘Celebrem’

ACN Barcelona.-Guillem Albà presenta a partir d’aquest dijous a TV3 un nou espai d’entreteniment, humor i cultura que porta per títol ‘Celebrem!’. El programa s’emetrà a les onze de la […]

Avatar
Agències 13/04/2021

ACN Barcelona.-Guillem Albà presenta a partir d’aquest dijous a TV3 un nou espai d’entreteniment, humor i cultura que porta per títol ‘Celebrem!’. El programa s’emetrà a les onze de la nit i té l’objectiu de fer una mirada “optimista” a la vida, tot reivindicant “la celebració de les petites coses”, segons indiquen els seus responsables. La producciñó, que s’ha enregistrat al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, forma part de la crida de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Departament de Cultura per promoure continguts audiovisuals. El director de la cadena, Vicent Sanchis, ha definit el nou espai com “una festa de les arts escèniques” en contrast amb la “realitat amarga que vivim des de fa mesos”.

La presentació s’ha fet en una roda de premsa per videoconferència, amb la presència del mateix Sanchis i de Lluís Baulenas, secretari general del Departament de Cultura de la Generalitat; Cristian Trepat, cap d’Entreteniment i Actualitat de TV3; els codirectors del programa, Pau Escribano i Guillem Albà, que també n’és el presentador, i l’actriu i col·laboradora Adriana Fuertes.Baulenas ha destacat que per al Departament de Cultura “un dels objectius cabdals és donar suport al sector audiovisual del país i impulsar el seu talent i la innovació”. I ha explicat que ‘Celebrem!’ és fruit d’aquestes aliances, tal com ho han estat els programes ‘Batalla monumental’, ‘Nit de nits’ o ‘El bolo’. En aquesta línia de col·laboració amb la CCMA, Baulenas ha explicat que en les pròximes setmanes arribaran nous projectes per donar resposta a les dificultats que pateix el sector. De la seva banda, el codirector i presentador de ‘Celebrem!’, Guillem Albà, ha emfatitzat el missatge positiu del programa i ha destacat la importància de “celebrar que estem vius”. També ha destacat l’espai del programa reservat als espectacles d’arts escèniques: “Hem volgut passar per diferents tècniques com la dansa, el circ, els titelles… Ens agrada molt que puguin sortir aquests estils d’arts escèniques a TV3”, ha indicat.