Dissabte, 29 de gener de 2022 - Edició 1283
La República

Guijarro diu que no van demanar una moratòria del desallotjament de la nau perquè els seus ocupants hi “malvivien”

ACN Badalona.-L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha assegurat que el consistori no es va plantejar en cap moment demanar una moratòria del desallotjament de la nau del carrer Progrés perquè […]

Agències 13/01/2022

ACN Badalona.-L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha assegurat que el consistori no es va plantejar en cap moment demanar una moratòria del desallotjament de la nau del carrer Progrés perquè els seus ocupants hi “malvivien” en unes condicions absolutament “infrahumanes”. El batlle, que ha defensat l’actuació dels cossos policials durant el desallotjament d’aquest matí, ha assegurat que no permetran acampades il·legals dels seus ocupants i que els serveis socials atendran a les persones declarades en situació de vulnerabilitat. Sense citar-lo, ha lamentat “profundament” l’actitud de l’exalcalde del municipi, Xavier Garcia Albiol, que s’ha acostat a la nau després del desallotjament. “La demagocia i el populisme no solucionaran el problema”, ha afegit.

Rubén Guijarro ha explicat que no disposen d’un registre dels ocupants de la nau i ha recordat que tots ells poden dirigir-se a la unitat de sensellarisme dels serveis socials de l’ajuntament per tal que se’ls ofereixi una solució. Aquí, l’alcalde ha afegit que als volts de les sis de la tarda només una desena de les persones que vivien a la nau han demanat ajuda.