Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Guanyem Badalona incorpora Marcel Vivet malgrat estar inhabilitat: “Em presento a les eleccions peti qui peti”

|

- Publicitat -

ACN Badalona – Guanyem Badalona ha presentat l’activista Marcel Vivet com a número 3 de la candidatura que encapçalarà Dolors Sabater a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. L’organització vol visibilitzar així la seva lluita contra la repressió al moviment independentista. I és que l’anunci s’ha fet malgrat sobre Vivet pesa una condemna d’inhabilitació de tres anys pels incidents de la manifestació contra l’associació policial Jusapol a Barcelona de l’any 2018. Vivet ha dit que es presenta a les eleccions “peti qui peti i piqui a qui li piqui”. “Hi ha molts que segur que ja tenen urticaria de veure’ns als carrers”, ha etzibat. L’activista afirma que fa el pas “diguin el que diguin uns papers o unes lleis que en moltes ocasions són injustes”.

Durant la seva presentació com a membre destacat de la candidatura de Dolors Sabater, Vivet ha insistit que la seva feina és “lluitar” contra la repressió i participar de la política de la seva ciutat “malgrat que hi hagi gent que no ho vulgui”. Vivet diu que han estat molts els intents per frenar-lo, però que malgrat això seguirà endavant.

Publicitat

L’activista, que es va donar a conèixer per la condemna pels incident de la protesta contra Jusapol ja havia estat vinculat a Guanyem Badalona i en el passat havia format part de l’equip d’assessors de Dolors Sabater. Ara la candidata li dona un lloc rellevant a la llista per enfortir, diu Sabater, el “lideratge que necessita Badalona”.

L’exalcaldessa i ara novament candidata a l’alcaldia defensa la incorporació de Vivet com una “gran aportació”, tant per a Guanyem Badalona, com per a la ciutat. Situant-lo com a número 3 de la llista Sabater que Vivet serà una persona que “governarà” a Badalona “aportant objectius per al jovent.

En aquesta sentit, el mateix Vivet ha presentat cinc propostes de Guanyem per als joves: un programa d’orientació laboral i contra l’absentisme escolar, la potenciació de l’esport com a eina d’arrelaments als barris, la creació d’un espai autogestionat, més mesures de participació i la fi de llicències per a les cases d’apostes.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió