Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Gual diu que la fusió amb Bankia crearà “una entitat més forta, més eficient i més rendible”

ACN Barcelona.-El president de CaixaBank, Jordi Gual, ha assegurat aquest divendres que la fusió amb Bankia crearà “una entitat més forta, més eficient i més rendible” que oferirà també “major […]

Agències 13/11/2020

ACN Barcelona.-El president de CaixaBank, Jordi Gual, ha assegurat aquest divendres que la fusió amb Bankia crearà “una entitat més forta, més eficient i més rendible” que oferirà també “major valor” per als accionistes. En una trobada amb els membres del Comitè Consultiu d’Accionistes de CaixaBank, Gual ha explicat els detalls del projecte de fusió per “crear el banc líder a Espanya” i ha remarcat que la nova entitat “neix amb l’objectiu d’aportar valor als clients, als accionistes i de continuar donant suport a la recuperació econòmica”. D’altra banda, el comitè ha valorat positivament la campanya per promoure la participació dels accionistes a la propera junta extraordinària del 3 de desembre, on s’ha d’avalar la fusió.

En concret, CaixaBank ha previst donar 0,50 euros a la Creu Roja per cada accionista que participi a la junta extraordinària votant o delegant el seu vot, i donarà a dues persones una cistella de la compra per a una setmana per cada 100 accionistes que hi hagi. En la trobada, Gual ha destacat també la importància d’aquest comitè d’accionistes, que “permet escoltar les opinions i inquietuds” dels accionistes minoristes i les seves valoracions dels projectes de futur. Aquest comitè consultiu es va posar en marxa el 2010, en una iniciativa pionera a l’Ibex 35.