Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Grup Julià compra Autocares Padrós i reforça la seva divisió de transport discrecional

ACN Barcelona.-Grup Julià ha comprat Autocares Padrós per 2,5 MEUR i reforça així la seva divisió de transport discrecional. Amb aquesta adquisició, Autocars Julià amplia la seva flota amb vint […]

Avatar
Agències 05/07/2019

ACN Barcelona.-Grup Julià ha comprat Autocares Padrós per 2,5 MEUR i reforça així la seva divisió de transport discrecional. Amb aquesta adquisició, Autocars Julià amplia la seva flota amb vint nous vehicles, fins a un total de 280. També incorpora 30 treballadors provinents de Padrós, entre els que es troben els fills del fundador de la companyia. Amb l’operació, Autocars Julià reforça i optimitza la capacitat de servei a la zona nord de Barcelona, al Vallès i al Maresme i intensificarà els serveis de transports de creueristes i congressos. Així, incorpora nous clients com Kuoni, Japan Travel Bureau, el RCD Espanyol, el Grupo FCC i diversos centres escolars, com Escola Pia de Sarrià, Garbí o Voramar.

La compra comporta també el lloguer d’una nova zona a Montcada i Reixac (Vallès Occidental) de més de 6.000 metres quadrats, equipada amb oficines i serveis i que podrà acollir fins a 80 autocars. Es tracta d’una nova base d’operacions, que se suma a la que ja té la companyia a l’Hospitalet de Llobregat, i que permetrà un estalvi en desplaçaments, temps i combustible.