Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Grup Gallo concentra a Catalunya el seu pla d’innovació amb la inversió de 3 MEUR a la planta de Sant Vicenç dels Horts

ACN Barcelona.-Grup Gallo ha concentrat a Catalunya el seu pla d’innovació per als pròxims dos anys, amb una inversió de prop de 3 milions d’euros a la planta de Ta-Tung […]

Avatar
Agències 15/07/2021

ACN Barcelona.-Grup Gallo ha concentrat a Catalunya el seu pla d’innovació per als pròxims dos anys, amb una inversió de prop de 3 milions d’euros a la planta de Ta-Tung a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). L’objectiu és millorar els processos de la companyia per consolidar el seu “lideratge” en la categoria de plats preparats asiàtics. El creixement de la segona planta de fresc de Grup Gallo a Catalunya, on la companyia concentra tota la producció de la categoria, preveu també generar nous llocs de feina. En el moment de l’adquisició, Ta-Tung comptava amb una plantilla de 141 persones. A aquestes s’hi van incorporar 12 més procedents de la divisió de sec de Granollers afectades pel Pla Industrial, i 9 més al juny.

La facturació de Ta-Tung ronda els 15 milions d’euros, un negoci que Gallo vol impulsar per accelerar el ritme de creixement de la companyia en els pròxims anys amb les noves inversions.